Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

NOVÉ

Samura DAMASCUS Šéfkuchársky nôž GRAND 24 cm (SD-0087)

Vďaka japonskému tvaru disponuje fantastickým rezným výkonom

  • Široké využitie
  • Kalené na 58 - 61 HRC
  • Dĺžka čepele:  30 cm
  • Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky
  • Fantastický rezný výkon   
  • Naostrené v uhle 17 stupňov    
  • Ergonomická protišmyková oválnaj rukoväť     


Vaša cena 154,00 €
DPH 20 %
Dostupnosť Na sklade
Katalógové číslo
  • Rýchle dodanie
  • Spoľahlivý dodávateľ
  • 12 rokov na Slovensku
  • Servis a opravy
  • Spokojní zákazníci

  • 0918 395 014
    Pondelok – Piatok od 11:00 – 18:00

    Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivosti

    • Nože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele , kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom
    • Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov . To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. 
    • Na rukoväť používame najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity. Viac o histórii značky Samura.
    • Tento malý nôž Santoku vyrobený z damaškovej ocele je jeden z najpopulárnejších a najviac multifunkčných kuchynských nožov. Jeho krátka čepeľ s dĺžkou 15 cm má hrúbku oveľa väčšiu ako je rukoväť, čo dáva kuchárovi absolútnu voľnosť pri manipulácii. S týmto nožom rýchlo nasekáte zeleninu na šalát alebo ľahko nakrájate šľachy - je ideálny pre zeleninu a mäsové výrobky.           
    • Odporúčame ručné umývanie.

    Parametre produktu  Samura DAMASCUS Šéfkuchársky nôž 24 cm (SD-0087)

    • Celková dĺžka:    37,8 cm
    • Dĺžka čepele:    24 cm
    • Hmotnosť:   270 g


    Prednosti nožov Samura

    • vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRC
    • fantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičky
    • naostrenie v uhle 17 stupňov (t.j. viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)
    • rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity


    Ako vybrať ten správny nôž?

    Ak si chcete uľahčiť výber a pochopiť, aké nože budete skutočne potrebovať, mali by ste sa zoznámiť s  hlavnými typmi nožov  a ich využitím. Viac k tejto téme sme pre vás zhrnuli v článku ako vybrať správny nôž . 

    Japonský kuchynský nôž - priamy potomok samurajského meča

    Japonské nože sú dokonalým spojením legendárnych tradícií minulosti a špičkových technológií budúcnosti. Viacej o vlastnostiach japonských nožov. 

    Starostlivosť o kuchynské nože

    Správna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda, jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces.

    5 zásad správnej starostlivosti o nože.

    Brúsenie a leštenie nožov - Účel a dôležitosť

    Vlastnosti kvalitného kuchynského noža, značne závisia na stupni jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby . Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu, ale aj samotný výkon – maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti.

    Dôležitosť brúsenia a leštenia nožov.

    Ako na brúsenie nožov ľahko a rýchlo.

    Video: Kvalitné kuchynské nože Samura

    Video: Kvalitné kuchynské nože Samura


    Špecifikácie

    Výrobca Samura

    Technické údaje

    Parametre produktu  Samura DAMASCUS Šefkuchársky nôž  24 cm (SD-0087)

      • Celková dĺžka:  37,8  cm
      • Materiál čepele:  damašská oceľ 67 vrstiev    
      • Značka materiálu čepele: AUS-8
      • Tvrdosť: 61 HRC
      • Materiál rukoväte:  G-10
      • Záruka: 2 roky
      • Umývanie: iba ručné umývanie
      • Názov kolekcie:  DAMASCUS
      • Typ noža: šéfkuchársky nôž GRAND
      • Dĺžka čepele: 24 cm
      • Hmotnosť: 270 g

      Podobné produkty

      NOVÉ

      Samura DAMASCUS Šéfkuchársky nôž 20 cm (SD-0085)

      Samura DAMASCUS Šéfkuchársky nôž 20 cm (SD-0085)

      129,00 €

      Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivostiNože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele , kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov . To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Na rukoväť používame najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity. Viac o histórii značky Samura.Šéfkuchársky nôž vyrobený z vysoko odolnej damaškovej ocele je nevyhnutným doplnkom v každej kuchyni. S týmto nožom zvládnete kosiť kapustu, krájať zeleninu, mäso alebo ryby za oveľa kratšiu dobu as oveľa väčším komfortom.Vďaka širokej čepeli a dlhému ostrie, ktoré sa zužuje pri špičke noža, je tento šéfkuchársky nôž ideálny pre krájanie veľkého množstva potravín, a to bez námahy - ako by nôž bol nezávislý Tvrdosť ocele 61 HRC umožňuje manipuláciu aj s naozaj tvrdými potravinami, s kovové operadlo na rukoväte tohto noža, bránia aby ruky kuchára prišli do kontaktu s potravinami.        Odporúčame ručné umývanie.Samura DAMASCUS Šéfkuchársky nôž 20 cm (SD-0085)    Celková dĺžka:     33,7 cmDĺžka čepele:     20 cmHmotnosť:            238 gPrednosti nožov Samuravyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRCfantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičkynaostrenie v uhle 17 stupňov (t.j. viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity Ako vybrať ten správny nôž?Ak si chcete uľahčiť výber a pochopiť, aké nože budete skutočne potrebovať, mali by ste sa zoznámiť s  hlavnými typmi nožov  a ich využitím. Viac k tejto téme sme pre vás zhrnuli v článku ako vybrať správny nôž .  Japonský kuchynský nôž - priamy potomok samurajského mečaJaponské nože sú dokonalým spojením legendárnych tradícií minulosti a špičkových technológií budúcnosti. Viacej o vlastnostiach japonských nožov.  Starostlivosť o kuchynské nožeSprávna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda, jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces. 5 zásad správnej starostlivosti o nože.Brúsenie a leštenie nožov - Účel a dôležitosťVlastnosti kvalitného kuchynského noža, značne závisia na stupni jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby . Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu, ale aj samotný výkon – maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti. Dôležitosť brúsenia a leštenia nožov.Ako na brúsenie nožov ľahko a rýchlo. Video: Kvalitné kuchynské nože Samura Video: Kvalitné kuchynské nože Samura

      Kúpiť

      NOVÉ

      Samura DAMASCUS Sada 3 nožov (SD-0220)

      Samura DAMASCUS Sada 3 nožov (SD-0220)

      288,00 €

      Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivostiNože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele , kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov . To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Na rukoväť používame najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity. Viac o histórii značky Samura.Táto najrozšírenejšia a najobľúbenejšia sada kuchynských nožov obsahuje 3 najpopulárnejšie nože - nôž na ovocie a zeleninu, univerzálny nôž a európsky šéfkuchársky nôž. Kolekcia týchto nástrojov je charakterizovaná mimoriadnou silou a ostrosťou vlastnou tomuto materiálu a umožňuje pokryť celé spektrum techník používaných pri varení. Súprava nožov Damascus s textúrou na čepeli, umiestnených do nádherného darčekového obalu bude skvelým a užitočným darčekom pre každú významnú udalosť!             Odporúčame ručné umývanie.Samura DAMASCUS Sada 3 nožov obsahuje:Samura DAMASCUS Nôž na ovocie a zeleninuCelková dĺžka:     21 cmDĺžka čepele:       9 cmHmotnosť:            92 gSamura DAMASCUS Univerzálny nôžCelková dĺžka:     24,5 cmDĺžka čepele:      12,5 cmHmotnosť:           100  g Samura DAMASCUS Šéfkuchársky nôžCelková dĺžka:     33,7 cmDĺžka čepele:      20 cmHmotnosť:           238gPrednosti nožov Samuravyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRCfantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičkynaostrenie v uhle 17 stupňov (t.j. viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity Ako vybrať ten správny nôž?Ak si chcete uľahčiť výber a pochopiť, aké nože budete skutočne potrebovať, mali by ste sa zoznámiť s  hlavnými typmi nožov  a ich využitím. Viac k tejto téme sme pre vás zhrnuli v článku ako vybrať správny nôž .  Japonský kuchynský nôž - priamy potomok samurajského mečaJaponské nože sú dokonalým spojením legendárnych tradícií minulosti a špičkových technológií budúcnosti. Viacej o vlastnostiach japonských nožov.  Starostlivosť o kuchynské nožeSprávna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda, jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces. 5 zásad správnej starostlivosti o nože.Brúsenie a leštenie nožov - Účel a dôležitosťVlastnosti kvalitného kuchynského noža, značne závisia na stupni jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby . Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu, ale aj samotný výkon – maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti. Dôležitosť brúsenia a leštenia nožov.Ako na brúsenie nožov ľahko a rýchlo. Video: Kvalitné kuchynské nože Samura Video: Kvalitné kuchynské nože Samura

      Kúpiť

      NOVÉ

      Samura DAMASCUS Nôž Santoku 15 cm (SD-0092)

      Samura DAMASCUS Nôž Santoku 15 cm (SD-0092)

      115,00 €

      Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivostiNože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele , kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov . To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Na rukoväť používame najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity. Viac o histórii značky Samura.Tento malý nôž Santoku vyrobený z damaškovej ocele je jeden z najpopulárnejších a najviac multifunkčných kuchynských nožov. Jeho krátka čepeľ s dĺžkou 15 cm má hrúbku oveľa väčšiu ako je rukoväť, čo dáva kuchárovi absolútnu voľnosť pri manipulácii. S týmto nožom rýchlo nasekáte zeleninu na šalát alebo ľahko nakrájate šľachy - je ideálny pre zeleninu a mäsové výrobky.           Odporúčame ručné umývanie.Parametre produktu  Samura DAMASCUS Nôž Santoku 15 cm (SD-0092)Celková dĺžka:    27 cmDĺžka čepele:    15 cmHmotnosť:   203 gPrednosti nožov Samuravyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRCfantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičkynaostrenie v uhle 17 stupňov (t.j. viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity Ako vybrať ten správny nôž?Ak si chcete uľahčiť výber a pochopiť, aké nože budete skutočne potrebovať, mali by ste sa zoznámiť s  hlavnými typmi nožov  a ich využitím. Viac k tejto téme sme pre vás zhrnuli v článku ako vybrať správny nôž .  Japonský kuchynský nôž - priamy potomok samurajského mečaJaponské nože sú dokonalým spojením legendárnych tradícií minulosti a špičkových technológií budúcnosti. Viacej o vlastnostiach japonských nožov.  Starostlivosť o kuchynské nožeSprávna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda, jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces. 5 zásad správnej starostlivosti o nože.Brúsenie a leštenie nožov - Účel a dôležitosťVlastnosti kvalitného kuchynského noža, značne závisia na stupni jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby . Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu, ale aj samotný výkon – maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti. Dôležitosť brúsenia a leštenia nožov.Ako na brúsenie nožov ľahko a rýchlo. Video: Kvalitné kuchynské nože Samura Video: Kvalitné kuchynské nože Samura

      Kúpiť

      NOVÉ

      Samura DAMASCUS Nôž na paradajky 12 cm (SD-0071)

      Samura DAMASCUS Nôž na paradajky 12 cm (SD-0071)

      115,00 €

      Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivostiNože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele , kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov . To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Na rukoväť používame najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity. Viac o histórii značky Samura.Kuchynský nôž na paradajky je vysoko špecializovaný nôž. Jeho hlavnými rysmi je vrúbkované (rezné) ostrie a relatívne malá čepeľ. Práve táto geometria je optimálna pre jemné a starostlivé krájanie šťavnatej zeleniny a ovocia. Zúbky na čepeli pomáhajú ľahko prekonať odpor pevnej šupky a súčasne nevyvíjajú deštruktívny tlak na mäkké vnútro. Nôž na paradajky možno použiť aj na iné potraviny, skvele sa hodí na krájanie všetkých potravín s pevnou šupkou a mäkkým vnútrom . Ostrie sa čase netupí, preto ho nie je potrebné dodatočne ostriť.         Odporúčame ručné umývanie.Samura DAMASCUS Nôž na paradajky 12 cm (SD-0071)Celková dĺžka:    24,3 cmDĺžka čepele:    12 cmHmotnosť:   223 gPrednosti nožov Samuravyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRCfantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičkynaostrenie v uhle 17 stupňov (t.j. viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity Ako vybrať ten správny nôž?Ak si chcete uľahčiť výber a pochopiť, aké nože budete skutočne potrebovať, mali by ste sa zoznámiť s  hlavnými typmi nožov  a ich využitím. Viac k tejto téme sme pre vás zhrnuli v článku ako vybrať správny nôž .  Japonský kuchynský nôž - priamy potomok samurajského mečaJaponské nože sú dokonalým spojením legendárnych tradícií minulosti a špičkových technológií budúcnosti. Viacej o vlastnostiach japonských nožov.  Starostlivosť o kuchynské nožeSprávna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda, jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces. 5 zásad správnej starostlivosti o nože.Brúsenie a leštenie nožov - Účel a dôležitosťVlastnosti kvalitného kuchynského noža, značne závisia na stupni jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby . Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu, ale aj samotný výkon – maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti. Dôležitosť brúsenia a leštenia nožov.Ako na brúsenie nožov ľahko a rýchlo. Video: Kvalitné kuchynské nože Samura Video: Kvalitné kuchynské nože Samura

      Kúpiť

      Výrobcovia

      © 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
      Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency