Robustný, odolný a nekomplikovaný? Nový nízkootáčkový odšťavovač Hurom HW na výrobu kvalitného džúsu, je výbornou voľbou pre každý bar alebo reštauráciu. Komerčná línia bola navrhnutá tak, aby dokonale spĺňala potreby a požiadavky gastronómie, pretože vyhovuje viac úlohovému používaniu, s trvalo vynikajúcimi výsledkami.
Pre Hurom HW žiaden problém
S veľkou komorou na džúsy, môže vyrobiť 1 liter džúsu naraz, zatiaľ čo extra veľký šnek a veľký filter zaručujú, že sa suroviny spracovávajú v najvyššej kvalite. Optimálne výsledky šťavy sú tiež dosahované mimoriadne silným motorom: viac energie pre vyťaženie celej energie z ovocia aj zeleniny!
Pri bežných komerčných aj nekomerčných odšťavovačoch, vytvára vysoká rýchlosť odstredivého pohybu odstredivky teplo trením a do surovín okrem toho okamžite vniká veľa kyslíka. Výsledkom je, že ovocie a zelenina, už počas odšťavovania stráca väčšinu svojich najcennejších surovín. S technológiou pomalého prešovania (SST – Slow-Squeezing-Technology), vyvinutou spoločnosťou Hurom, dosahuje odšťavovač HW dokonalú rovnováhu medzi výkonnosťou a kvalitou pri 43 otáčkach/min. Veľké množstvo ovocia a zeleniny tak môže byť rýchle spracované. Na rozdiel od klasických odstredivých odšťavovačov tu však nevzniká žiadne teplo. Výsledok? Zachovanie prirodzených farieb a čo najvyššie zachovanie dôležitých vitamínov, minerálov a vlákien, aj fytochemikálií.
Dva samostatné filtre s rôznymi rozmermi otvorov sa dodávajú štandardne. Navyše sa základný balík dodáva s dvoma dodatočnými odšťavovacími komorami. To umožňuje prípravu rôznych druhov džúsov, bez toho aby ste museli zakaždým čistiť komoru aj sitká. Znamená to vyššiu efektivitu, viac možností a viac pôžitku!
Výborný dizajn a robustné spracovanie
Konštrukcia prístroja Hurom HW spĺňa najvyššie požiadavky: pevná základná časť je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vzhľadom na svoje antikorózne a hygienické vlastnosti, sa nehrdzavejúca oceľ vyznačuje obzvlášť vysokou trvanlivosťou a odolnosťou. Nízkootáčkový odšťavovač HW je preto vhodný na dlhodobé a časté používanie v gastronómi a verejnom stravovaní.
V roku 2015 mu bola udelená cena Red Dot Design za svoj ušľachtilý materiál a inovatívny dizajn.