Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

V kategórii aktuálne zobrazujeme 2 produktov

Samura Brúsny kameň kombinovaný, zrnitosť 2000/5000 (SCS-2500/F)

Samura Brúsny kameň kombinovaný, zrnitosť 2000/5000 (SCS-2500/F)

62,00 €

Brúsny kameň Samura s dvojfarebným kombinovaným brúskom so zrnitosťou 2000 a 5 000 je viacúčelový a môže vykonávať viac funkcií naraz. Strana má zrná s väčšou hrubosťou vyrovná a naostrí reznú hranu a strana s jemnejšou veľkosťou zrna pomôže dosiahnuť dokonalý stav ostria. Brúsne kamene sú dodávané s gumovou podložkou, ktorá uľahčuje proces ostrenia a zabraňuje skĺznutiu brúsku po povrchu.Pri brúsení noža odporúčame používať celú stranu brúsneho kameňa, aby došlo k rovnomernému opotrebovaniu brúska.Dĺžka kameňa:       18 cmŠírka kameňa:        6 cmHmotnosť:              616 g Video, ako nabrúsiť kuchynský nôž brúsnym kameňom: Nože Samura  predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivostiNože sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele.Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom.Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov. To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch.Viac o histórii značky Samura . Starostlivosť o kuchynské nožeSprávna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda , jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces.5 zásad pre správnu starostlivosť nožovBrúsenie a leštenie nožov. Účel a dôležitosť.Vlastnosti kvalitného kuchynského noža značne závisia od stupňa jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby. Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu , ale aj samotný výkon - maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti.Viac o brúsení sa dozviete v článku.  Potrebujete poradiť s výberom nožov?Uľahčíme Vám lepšie sa zorientovať medzi jednotlivými druhmi nožov. Predstavíme Vám aké sú typy kuchynských nožov a ktoré nože, nesmú chýbať v žiadnej kuchyni . Všetko o nožoch Samura.   

Kúpiť
Samura Elektrický diamantový brusič (SEC-2000)

Samura Elektrický diamantový brusič (SEC-2000)

65,00 €

Elektrický diamantový brusič na oceľové a keramické nože s diamantovými kotúčmi je jedinečné zariadenie na ostrenie a konečnú úpravu nožov. Skvele sa hodí na oceľové nože akejkoľvek tvrdosti a keramické nože. Drážky pre každú stranu ostria uľahčujú nastavenie uhla ostrenia špecifikovaného výrobcom a sú vhodné pre nože s obojstranným aj jednostranným ostrením . Táto brúska je vybavená priestorom na umiestnenie ruky, ktorá udržuje zariadenie v pokoji počas prevádzky. Gumové podložky sú tiež veľmi užitočné, zabraňujú skĺznutiu elektrického brúsku zo stola.Výška:              6,0 cmŠírka:                9,3 cmDĺžka:                20,4 cmHmotnosť:         537 gAko ďalší produkt na brúsenie a následné leštenie odporúčame Samura Brúsne kamene . Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivostiNože sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele.Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom.Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov. To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Starostlivosť o kuchynské nožeSprávna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda , jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces.5 zásad pre správnu starostlivosť nožovBrúsenie a leštenie nožov. Účel a dôležitosť.Vlastnosti kvalitného kuchynského noža značne závisia od stupňa jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby. Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu , ale aj samotný výkon - maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti.Viac o brúsení sa dozviete v článku.  Potrebujete poradiť s výberom nožov?Uľahčíme Vám lepšie sa zorientovať medzi jednotlivými druhmi nožov. Predstavíme Vám aké sú typy kuchynských nožov a ktoré nože, nesmú chýbať v žiadnej kuchyni . Všetko o nožoch Samura.   

Kúpiť

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency