Enzýmy sú kľúčové takmer pre všetky procesy v tele, vrátane rozkladania potravy na využiteľné látky. Všetky jedlá tepelne upravené nad 45 ° C enzýmy strácajú. Varenie, konzervovanie a ďalšie úpravy ničia živé enzýmy. Preto ak konzumujete varené jedlo, potrebujete zničené enzýmy nejakým spôsobom nahrádzať. Digestion Enhancement Enzymes™ (Enzýmy na podporu trávenia) zvyšujú vstrebávanie, asimiláciu a využitie potravy a ďalších v potrave obsiahnutých doplnkov.
Minimalizujú tak množstvo pre telo toxického, úplne nestráveného alebo len natráveného jedla. Takéto toxické čiastočky by sa inak mohli dostať do krvného obehu a tu spôsobiť rôzne problémy (napr. Alergie); iné mikročastice činnosťou baktérií kvasia či zahnívajú, a tým vytvárajú plyny.
Navyše, ak je telo nútené samo vytvárať tráviace enzýmy, vyčerpáva sa. Preto následne produkuje menej tráviacich enzýmov (a to je príčinou oslabeného zdravia, vzniku chorôb, starnutia, degenerácie, nedostatku vitality a ďalších problémov).
Keď telo prijíma potravu zbavenú enzýmov (varené jedlá, jedlá zohievané nad teplotu 45 ° C), nenamáčené orechy, semienka a obilné zrná, telesné zásoby metabolických antioxidačných enzýmov sa znižujú a bunky sú vystavované vyššej miere ničivých účinkov voľných radikálov.
Digestion Enhancement Enzymes™ (Enzýmy na podporu trávenia) nutrične podporujú zvyšovanie hladiny metabolických antioxidantov a podporujú využitie a vstrebávanie živín z potravy. Digestion Enhancement Enzymes™ (Enzýmy na podporu trávenia) nahradia enzýmy, ktoré v tepelne upravenom jedle úplne chýbajú a v surovej strave môžu mať vďaka nedostatku minerálov zníženú hladinu. Jedlo bude lepšie strávené a cenné zásoby metabolických enzýmov vo Vašom tele sa nebudú vyčerpávať. Tým sa zásadne zvýši schopnosť vstrebania jedla a potravinových doplnkov.
Rastlinné verzus živočíšne enzýmy: rastlinné enzýmy fungujú vo všetkých fázach trávenia, vrátane fázy natrávenia. Živočíšne (zvyčajne pochádzajúce zo slinivky brušnej jatočných zvierat) sú aktívne iba v neskorších fázach trávenia. Keďže sa nepodieľajú na procese natrávenia, sú oveľa menej efektívne.
Účinky
Proteáza, amyláza, lipáza, celulóza, alfa-glykozidáza: podporujú zdravé trávenie, pomáhajú absorbovať telu nevyhnutné minerály, dôležité pre jedincov pravidelne konzumujúcich potravu bohatú na tuky a cukry.
Bromelain: prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, podporuje zdravie ciev.
Papain: podporuje normálnu funkciu imunity a obranyschopnosť, antioxidačné účinky.
Zloženie
V dvoch kapsuliach:
Proteáza 25250 HUT
Proteáza odolná voči kyselinám 220 SAP
Lipáza 1650 FIP
Amyláza 550 DU
Celuáza 1000 CU
Laktáza (nie mliečna) 400 LAC
Bromelain 11000 PU
Papain 13200 PU
Alfa galaktozidáza 90 GaIU
Odporúčané dávkovanie
1 - 5 kapsúl s každým jedlom (v závislosti na množstve varenej stravy a problémoch s trávením).
Skladujte mimo dosah detí. Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste. Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Nie je náhradou pestrej stravy. Nie su určené deťom do 3 rokov, tehotným a kojacím ženám.
Obsah balenia
120 kapsúl
Kúpiť