Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Cícer s červeným šalátom a levanduľou

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 10 minút a namáčanie 8 hodín 2 porcie
Cícer s červeným šalátom a levanduľou

Ingrediencie

  • 1 šálka cíceru, vopred namočeného
  • 1 šálka kapusty
  • 1 šálka repových listov
  • 1 šálka špenátu
  • 1 červená cibuľa
  • 15 olív
  • jedlé kvety levandule
  • Omáčka
  • 1 šálka čerstvého medvedieho cesnaku
  • ½ avokáda
  • ½ šálky vody
  • soľ

Postup

  1. Cícer v tomto jedle zohráva hlavnú úlohu. Prílohu nám tvorí kapusta a listy repy, ktoré sú preliate omáčkou.
  2. Omáčku si rozmixujeme v mixéri a polejeme ňou cícer aj šalát.
  3. Pridáme olivy a červenú cibuľu.
  4. Ozdobíme jedlou levanduľou.

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency