Sušička z ušľachtilej ocele
Automatická sušička pre chuť surovej stravy. Automatická sušička Wartmann WM-2006 DH je dokonalým prístrojom pre začiatočníkov vo fascinujúcom svete domáceho sušenia potravín. To však platí iba pre kompaktné rozmery, pretože z hľadiska kvality tento sušička ľahko zvládne tie veľké. Stojan zo 100% nehrdzavejúcej ocele a šesť stojanov na dehydratáciu zaisťuje stabilitu a jednoduché použitie. Pretože je ventilátor tichý, neprekáža to pri každodennej prevádzke. Prúdenie vzduchu je vodorovné. Poteší rovnomerným sušiacim výkonom na všetkých úrovniach. Čo viac môžete chcieť?
Ľahko si vyrobte krekry a ovocné plody
Sušička Wartmann je obzvlášť kompaktný s rozmermi 31,5 x 39,5 x 24,5 cm (Š x H x V). Vďaka šiestim mriežkovým policiam z nehrdzavejúcej ocele má sušiacu plochu 0,59 m2! To je obrovské pre zariadenie, ktoré sa všade ľahko zmestí na kuchynskú linku (alebo servírovací stôl). Vydajte sa na objaviteľskú cestu a vyrobte si sami klasické jablkové a zeleninové lupienky, lákavé ovocné kože, chrumkavé zeleninové krekry a mnoho ďalších skvelých kreácií. Alebo malé množstvá potravín čo vám ostali, ktoré by sa inak pokazili. Choďte s trendom Zero Waste = Žiadny odpad. A to dokonca v RAW kvalite surových potravín.
Ľahké použitie - spoľahlivé výsledky
Aj keď ste so sušením nemali žiadne skúsenosti, Wartmann vás hneď od začiatku poteší ľahkou manipuláciou a prvotriednymi výsledkami. Zaisťuje to kvalitná konštrukcia zo 100% nehrdzavejúcej ocele a tichý horizontálny ventilátor na zadnej stene prístroja. Usmerňuje prúdenie vzduchu tak, aby sa sušené jedlo mohlo sušiť rovnomerne na všetkých šiestich úrovniach. Prehľadný dotykový ovládací panel Wartmann je dômyselne jednoduchý: vypínač, časovač (možno zvoliť dobu sušenia od 30 minút do 72 hodín), výber teploty (25 ° C až 90 ° C), dotykové pole a LED displej, viac dobrá sušička nepotrebuje. Spotrebič sa automaticky zastaví po uplynutí nastaveného času sušenia. Pre rýchle sušenie šťavnatého čerstvého ovocia a zeleniny odporúčame nastavenie teploty okolo 60 ° C. To však iba prvé dve hodiny. Pretože kým sa z ovocia odparuje vlhkosť, je zaručené, že sa potraviny určené na sušenie nezahrejú na teplotu vyššiu ako 45 ° C a že sa zachováva kvalita surových potravín. Potom, t.j. po približne 2 hodinách, odporúčame znížiť teplotu na 42 ° C, aby sa zachovala RAW kvalita surovej stravy, vitamíny a enzýmy.
Proces sušenia môžete kedykoľvek sledovať cez sklenené predné dvere bez ich otvorenia
Sušička Wartmann má ochranu proti prehriatiu. To znamená, že prístroj sa automaticky vypne, keď teplota stúpne nad 100 stupňov Celzia.
Tip Vitariána: Vďaka špeciálnym sušiacim fóliám môžete z tekutých alebo dužinatých surovín pripraviť krekry, cesto na koláče a pizzu a ovocné kože. Naše špeciálne sušiace fólie sú roky opakovane použiteľné, na rozdiel od papiera na pečenie, ktorý nie je vhodný na opakované použitie. Preto by ste si mali súčasne objednať príslušné fólie ako príslušenstvo.
Vhodné doplnky
Tieto sušiace folie sa dajú použiť na sušenie silno kvapkajúcich potravín, ako sú paradajky alebo mango, aby zásobníky zostali čisté. Používanie fólií má zmysel aj pri výrobe ovocných koží, sušeného ovocia, krekrov a bylín, pretože sušené produkty sa oveľa ľahšie dajú oddeliť a neostanú prilepené mriežke zásobníkov ani sa cez mriežku neprepadávajú.