GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet10 minút a namáčanie 7 hodín4 porcie
Ingrediencie
2 šálky kešu orechov, vopred namočených
šťava z 2 citrónov
4 PL agávového sirupu
1 banán
1 PL kakaového prášku
Postup
Vodu z namočených kešu orechov prelejeme do inej nádoby.
Kešu rozmixujeme na kašu. Podľa potreby môžeme pridať trochu zliatej vody. Pridáme citrónovú šťavu a agáve.
Hmota má byť hustá ako veľmi hustý jogurt. Základ na „pribináčika“ máme hotový.
Hmotu môžeme rozdeliť na tri časti, prvú máme hotovú a oddelíme ju do misky, druhú časť odoberieme do misky a zmiešame s kakaovým práškom. Tretiu časť, ktorá ostala v mixéri zmiešame s banánom a rozmixujeme pre banánovú príchuť „pribináčiku“.