Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Mrkvovo-pomarančový koláčik

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 35 minút a sušenie 8-12 hodín 4 porcie
Mrkvovo-pomarančový koláčik

Ingrediencie

  • ½ šálky strúhaného kokosu
  • 1 PL pomarančovej kôry
  • štipka soli
  • 1 šálka datlí
  • ½ šálky pomarančového džúsu
  • štipka škorice
  • štipka muškátového oriešku
  • štipka zázvoru
  • 1 klinček
  • ¼ šálky hrozienok
  • 2 šálky pekanových orechov
  • 3 šálky mrkvy
  • Poleva
  • štipka soli
  • 1 vanilkový struk - dreň
  • 3 PL kokosového oleja
  • 2 PL medu
  • ½ šálky vody
  • 1 ½ šálky kešu

Postup

  1. Datle zmixujeme s pomarančovým džúsom na pastu.
  2. Ostatné ingrediencie zmixujeme, dochutíme koreninami a celé premiešame. Hmotu vložíme do menšej koláčovej formy, aby mal koláč výšku 2 cm. Formu vložíme do sušičky na 8 až 12 hodín a sušíme pri 42 °C.
  3. Všetky ingrediencie na polevu zmixujeme na jemný krém. Odložíme do chladničky a podávame na hotový koláč.
Torty

Súvisiace recepty

Banánové gelato

Banánové gelato

Plnené marhule

Plnené marhule

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency