Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Smotanová omáčka s hubami na cestoviny

VegetarianDiet 4 minúty 4 šálky (960 ml)
Smotanová omáčka s hubami na cestoviny

Ingrediencie

  • 500 g varených rezancov
  • 1 polievková lyžička olivového oleja
  • 2 polievkové lyžice cibule, nakrájanej na drobno
  • 2 strúčky cesnaku, nakrájaného na drobno
  • 1 čajová lyžička oreganu
  • ¼ čajovej lyžičky sušeného tymiánu
  • ¼ čajovej lyžičky sušeného rozmarínu
  • ¼ šálky (60 ml) bieleho vína
  • 1 2/3 šálky (400 ml) horúceho nízkotučného mlieka alebo sójového mlieka
  • ¼ šálky (60 ml) margarínu
  • Po ½ čajovej lyžičky soli a korenia
  • ¼ šálky (60 ml) múky
  • 480 ml čerstvej zeleniny, nakrájanej na drobno (napr. brokoli, huby, karfiol a cukini)
  • Po ½ čajovej lyžičky na drobno nakrájanej čerstvej zeleniny (napr. brokoli, huby, karfiol a cukini)

Postup

  1. Olivový olej zohriať pri nízkej teplote vo veľkom hrnci. Pridať cibuľu, cesnak, oregano, tymián a rozmarín a pripražiť. Pridať víno a priviesť do varu.
  2. Do zásobníka vložiť margarín, mlieko, soľ, korenie a múku. Nasadiť kryt s uzáverom a upevniť ho.
  3. Zvoľte VARIABLE, stupeň 1.
  4. Zapnite prístroj a plynulo zvýšte rýchlosť na stupeň 10 a potom na HIGH. Nechajte bežať 3 až 4 minúty až zmes zhustne.
  5. Zeleninu pariť pokým zmäkne.
  6. Naliať omáčku na čerstvo uvarenú pastu a pridať zeleninu.

1 porcia (1 šálka, 240 ml)) obsahuje:

  • 664 kalórií
  • 19 g tuku
  • 20,1 g bielkovín
  • 100 g uhľohydrátov

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency