Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Škoricový koláč posýpaný mrveničkou

VegetarianDiet 1 minúta 12 kúskov
Škoricový koláč posýpaný mrveničkou

Ingrediencie

  • 350 g múky plus
  • 1 polievková lyžica 200 g cukru
  • 2 balíčky vanilkového cukru
  • 1 čajová lyžička škorice
  • 200 g tekutého masla
  • 1 pohár višní

Postup

  1. Rúru predhriať na 180 °C.
  2. Namastiť 24 cm otváraciu formu.
  3. Suché prísady (okrem 1 polievkovej lyžice múky) vložiť do zásobníka. Nasadiť kryt s uzáverom a upevniť ho
  4. Nastaviť rýchlosť na Variable stupeň 1, potom plynulo zvýšiť na 6 až 7. Nechať bežať 15 sekúnd.
  5. Sňať uzáver krytu a tekuté maslo vliať tenkým prúdom do zásobníka. Vložiť tĺčik do otvoru a zvýšiť rýchlosť na Variable stupeň 10 a potom na HIGH. Nechať bežať 30 až 45 sekúnd. Cesto je teraz veľmi tuhé.
  6. Prístroj vypnúť a cesto vložiť do misky. Posypať 1 polievkovou lyžicou múky a cesto krátko premiešať prstami. Ono sa rozpadne na rovnomernú mrveničku.
  7. Dobrú polovicu mrveničky vtlačiť ako spodok do formy.
  8. Višne nechať odkvapkať a rozložiť na spodok.
  9. Zvyšnú mrveničku rozsypať na višne.
  10. Koláč piecť cca 35 minút.
  11. Úplne nechať vychladnúť.

1 porcia (1 kúsok) obsahuje:

  • 321 kalórií
  • 14 g tuku
  • 4 g bielkovín
  • 44 g uhľohydrátov
Koláče

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency