Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Sashimi z avokáda

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 25 minút a namáčanie 2 hodiny 2 porcie
Sashimi z avokáda

Ingrediencie

  • 2 zrelé avokáda
  • 2 šálky rukoly
  • 8 cherry paradajok
  • ½ šálky vlašských orechov
  • 1 červená cibuľa
  • 200 g nakladaného sushi zázvoru
  • ¼ šálky horčičných semienok
  • 2 PL kokosového masla
  • 1 PL sójovej omáčky
  • 1-2 ČL cukru z kokosových kvetov
  • 2 PL vody

Postup

  1. Horčičné semienka si na pár hodín namočíme do vody.
  2. Do malej nádoby mixéra vložíme horčičné semená, sójovú omáčku, kokosové maslo, vodu a jemne zmixujeme na horčicovú omáčku tak, aby štruktúra semienok zostala mierne zachovaná.
  3. Avokádo nakrájame na tenké plátky, položíme ho do stredu taniera a zalejeme horčicovou omáčkou.
  4. Tanier ozdobíme rukolou, na plátky nakrájanými cherry paradajkami, cibuľkou a vlašskými orechmi. Doplníme nakladaným zázvorom.
Tip

V Japonsku je najvzácnejším sashimi to, ktoré je z tučného tuniaka. Ten je tak jemný, že sa rozpúšťa na jazyku presne tak isto, ako avokádo.

Súvisiace recepty

Pizza Margarita

Pizza Margarita

Cestoviny Magenta

Cestoviny Magenta

Zeleninová pizza

Zeleninová pizza

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency