Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Gazpacho

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 10 minút 2 porcie
Gazpacho

Ingrediencie

  • 24 cherry paradajok
  • 3 tmavočervené kapie
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 veľký pomaranč
  • čerstvá bazalka
  • čerstvá petržlenová vňať
  • 2 PL olivového oleja
  • soľ
  • ½ ČL čierneho korenia
  • 1 uhorka

Postup

  1. Šesť cherry paradajok nakrájame na kolieska, jednu kapiu nakrájame na tenké štvorcentimetrové plátky a uhorku nakrájame na veľmi tenké „hobliny“. Všetko poukladáme na tanier.
  2. Ostatné ingrediencie, okrem bazalky a petržlenovej vňate, mixujeme na strednej úrovni približne 5 minút.
  3. Vlejeme do taniera.
  4. Okoreníme a dozdobíme bazalkou a petržlenovou vňaťou.

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency