Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Francúzska cibuľovo-hubová polievka

6 šálok (1,4 l)
Francúzska cibuľovo-hubová polievka

Ingrediencie

  • 3 stredne veľké cibule, olúpané a rozštvrtené
  • 6 šálok (1,4 l) chudého hovädzieho alebo vegetariánskeho vývaru
  • ½ šálky (120 ml) celých húb, čerstvých alebo z konzervy
  • 6 hrubých krajcov bagety alebo ražného chleba
  • 3 šálky (720 ml) strúhaného nízkotučného ementálskeho syra alebo strúhanej mozarelly

Postup

  1. Vložte cibuľu, vývar a huby do zásobníka Vitamix. Nasaďte kryt s uzáverom a upevnite ho.
  2. Zvoľte VARIABLE, stupeň 1.
  3. Zapnite prístroj a plynulo zvýšte rýchlosť na stupeň 3.
  4. Nechajte bežať prístroj 5 až 10 sekúnd alebo tak dlho, pokým sa cibuľa a huby rozdrobia.
  5. Naliať do veľkého hrnca. Priviesť do varu; znížiť teplotu a nechať bublať až sú cibule sklovité (cca 30 minút).
  6. Naliať do tanierov, pridať chlieb a posypať syrom.
  7. Taniere položiť na plech na pečenie a piecť pokým sa syr roztopí.
  8. Alternatívne sa môže tiež vložiť chlieb do taniera, posypať syrom a zaliať horúcou polievkou.
  9. Ihneď podávať.

1 porcia (1 šálka, 240 ml) obsahuje:

  • 226 kalórií
  • 5g tuku
  • 24 g bielkovín
  • 20 g uhľohydrátov

Súvisiace recepty

Kôprová polievka

Kôprová polievka

Kapustnica

Kapustnica

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency