Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Carpaccio z cvikly so šalátom z cviklových listov

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 20 minút 2 porcie
Carpaccio z cvikly so šalátom z cviklových listov

Ingrediencie

  • ½ cvikle
  • 1 šálka listov červenej repy
  • čerstvý physalis
  • Omáčka
  • 5 cm chrenu
  • ½ šálky kešu orieškov
  • 1 PL sušeného physalisu
  • 2 kúsky sušeného jackfruitu (chlebovníku)
  • ½ šálky vody
  • soľ

Postup

  1. Cviklu pokrájame na tenké (carpaccio) plátky. Ingrediencie na omáčku rozmixujeme.
  2. Polovicu omáčky zmiešame s cviklou.
  3. Druhú polovicu zmiešame s listami červenej repy.
  4. 10 minút necháme postáť pri izbovej teplote.
  5. Ozdobíme čerstvým physalisom.

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency